Gratis verzending  ◆  Gratis avondlevering  ◆  Gratis retourneren

| Retourneren

Retourneren banner

Whinkel biedt een waanzinnige klantervaring. Wij doen ook niet moeilijk! Ben je niet tevreden over je product dan mag je deze gratis retour sturen.

Bedenktijd

Na ontvangst van jouw product heb je 14 dagen bedenktijd. Tijdens deze 14 dagen heb je alle tijd om te beoordelen of dit het product is dat bij je past. Neem gerust contact op met onze Personal Whinkel Assistants - wanneer je vragen hebt over een product.

Retourneren

Uw pakketje mag u gratis aan ons retourneren. Het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten - wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroepinging terugbetaald. Eventuele extra kosten die gemaakt zijn door het kiezen voor een niet-standaard verzending worden niet vergoed. Meer informatie over het wettelijk gestelde herroepingsrecht vindt u hier. Wilt u uw bestelling retourneren, of heeft u vragen over de procedure? Bel ons dan gerust even op. Het formulier kun je hier vinden.

Nadat je bij ons gemeld hebt dat je de overeenkomst wenst te herroepen heb je nog 14 dagen de tijd om het product of de producten retour te sturen. Dit kan naar het volgende adres:

  • Whinkel B.V.
  • Brugge 22
  • 2993 LB Barendrecht
  • Nederland

Retourneren is gratis via PostNL als je gebruik maakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kun je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jezelf.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons hebt betaald.

Ruilen

Wil je jouw product omruilen, dat kan! Neem gerust contact op met onze Personal Whinkel Assistants - zodat we dit snel voor je in orde kunnen maken.

Defect

Werkt het product niet zoals het hoort dan zorgen wij ervoor dat je binnen 30 dagen een werkend product hebt.